Skaldjurscocktail.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 - 8 personer
  • 300 - 400 g pilgrimsmusslor
  • Lite rökt lax
  • 500 - 700 g räkor med skal
  • 1 - 2 avokad, dela och gröp ur
  • 1 - 2 msk creme fraiche
  • 1 - 2 msk färskpressad limejuice
  • 1 tsk wasabi
  • 8 - 10 körsbärstomater, dela i klyftor
  • 2 salladslökar, strimlas
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 påse späda salladsblad
  • 1 lime olivolja
  • smör
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.