Skölj och hacka gräslök eller dill. Servera rödingen med kokt potatis, romsåsen, sallad, tomater, citronklyftor samt garnera med hackad gräslök eller dill
Servera rödingen med sås, pure och grönsaker - garnera med en dillkvist. Blanda ner grönsakerna och dill i lagen - låt stå minst 1 tim gärna över natten. 2 msk Dill finhackad - spara en kvist till garnering. 1 dl Ättiksprit 1 dl Strösocker 2 dl Vatten 1 st Rödlök 0,25 st Blomkålshuvud 0,5 st Gurka 2 msk Dill finhackad - spara en kvist till garnering Sås
Lägg äggulor, citron, dijonsenap, dill och salt i en matberedare och starta mixern. Servera rödingfilén till de ugnsbakade grönsakerna, det pocherade ägget och dillkrämen
Lägg i forellromen och dillen i samma bunke och blanda runt med citronjuice och olivolja. 1 kruka dill, finhackad. Tillbehör1 gurka 60 g forellrom 0,5 dl hasselnötter, hackade 1 kruka dill, finhackad 1 msk citronjuice 2 msk olivolja
Kantareller1 l kantareller, små fasta 2 klyftor vitlök, tunt skivade 125 g sockerärtor, delade på diagonalen 1 knippe dill 1 citron, i klyftor sesamfrön, rostade olja, att steka i