Rödbetsbrödmed chèvre & rosmarin – focaccialiknande rosa bröd fyllt med rivna färska rödbetor gratinerat med fransk getost samt strösslat med färsk rosmarin och flingsalt
Rödbetsbrödmed chevré efter recepet av Sébastien Boudet ur boken Den franske bagaren. Och så ska jag kanske fortsätta med den utmaning jag satte ut för mig själv, att baka/laga mig igenom hela Sébastien Boudets bok Den franske bagaren
Rödbetsbröd. Jag och Bibbi har spenderat morgonen med alldeles för tidig stund i soffan. När man startar dagen med repriser av Landet runt eller liknande
Platta till eller kavla ut degen och lägg den i en långpanna med bakplåtspapper. Blanda alla degingredienser till en smidig deg och arbeta den 5 - 8 minuter
rödbetsbladssallad, rödbetsbrödmed chèvre & rosmarin & halloncheesecake med körsbär. Tillbringade första delen av veckan hos en väninna och resten på landet i Norrtälje med de andra väninnorna där vi firade midsommar