Rödbetsbröd med chevre recept

Rödbetsbröd med chèvre  & rosmarin

Rödbetsbröd med chèvre & rosmarin

Rödbetsbrödmed chèvre & rosmarin – focaccialiknande rosa bröd fyllt med rivna färska rödbetor gratinerat med fransk getost samt strösslat med färsk rosmarin och flingsalt
Rödbetsbröd med chevré

Rödbetsbröd med chevré

Rödbetsbrödmed chevré efter recepet av Sébastien Boudet ur boken Den franske bagaren. Och så ska jag kanske fortsätta med den utmaning jag satte ut för mig själv, att baka/laga mig igenom hela Sébastien Boudets bok Den franske bagaren
Rosa rödbetsbröd

Rosa rödbetsbröd

Kanske har att göra med att hon även är otroligt bestämd och säker på sin sak. Rosa eller inte så är det ett bra, gott och dekorativt rödbetsbröd
Rödbetsbröd med chévrekräm

Rödbetsbröd med chévrekräm

Rödbetsbröd. Jag och Bibbi har spenderat morgonen med alldeles för tidig stund i soffan. När man startar dagen med repriser av Landet runt eller liknande
Rödbetsbröd med chévrekräm

Rödbetsbröd med chévrekräm

  Klart du skall få det Lina, här kommer ett gott, saftigt Rödbetsbrödmed en god färskost smaksatt med chévre, timjan och rostade nötter

Rödbetsbröd med chévre och rosmarin

Platta till eller kavla ut degen och lägg den i en långpanna med bakplåtspapper. Blanda alla degingredienser till en smidig deg och arbeta den 5 - 8 minuter

Veckomeny vecka 25

rödbetsbladssallad, rödbetsbrödmed chèvre & rosmarin & halloncheesecake med körsbär. Tillbringade första delen av veckan hos en väninna och resten på landet i Norrtälje med de andra väninnorna där vi firade midsommar