Chevre Baked Beetroots with Honey & Pine Nuts. Bland annat ugnrostad potatis med vitlök, olivolja och rosmarin, rårakor med bacon och rårörda lingon, potatissallad med ruccola, fetaost och körsbärstomater och så denna
Rödbetor och getost en annan. en kvist hackad färsk rosmarin. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Blanda olivolja, balsamvinäger, rosmarin, citrontimjan honung, flingsalt och svartpeppar
Rödbetsbröd med chèvre & rosmarin – focaccialiknande rosa bröd fyllt med rivna färska rödbetor gratinerat med fransk getost samt strösslat med färsk rosmarin och flingsalt
Fyllningen är inte heller så tokig då jag är en riktig sucker för rödbetor tillsammans med chèvre. Krispigt, salt och med smak av både rosmarin och mandel
Bygg vidare på lasagnen och fördela chevren i de olika lagren. Rör ner rödbetor, rosmarin, balsamvinäger och fond och låt koka samman på svag värme i ett par minuter
Fördela de varma rödbetorna i korgarna, på med chevrekräm och en liten kvist rosmarin el timjan. Vill man inre ha stekta rödbetor i som jag hade funkar det att bara ha chevrekrämen och rostade pinjenötter på