Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs
Spring och köp rådjursfärs redan idag. Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
De här biffarna är helt underbara (om man nu kan säga så om mat ). Till biffarna behöver du. Servera biffarna och såsen med kokta sötpotatis (eller vanliga kokta potatis) och lite lingon
Forma biffar med vattensköljda händer. 600 g rådjursfärs. Lägg biffarna i en ugnsform och stek klart mitt i ugnen i cirka 15 minuter. 600 g rådjursfärs
I fredags testade vi att laga rådjur för allra första gången & det blev färsbiffar. Rotfrukter, rådjursfärsbiff & en gräddsås med smak av svamp & enbär -MUMS