Kan vara godaste Fredagsmiddagen nånsin. Stoppade in en 1,2 kilos köttbit i ugnen imorse, insmord i härlig marinad fick den under dagen tillagas på egen hand i 120 grader
Pulledpork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Jag använder i princip samma ingredienser som till pulledpork, receptet hittar du här, det går att variera i det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Jag har sett att det bland annat finns pulledbeef och pulled turkey. Och vad kan egentligen vara godare som söndagsmåltid än pulledpork, sesampanerade sötpotatis-pommes, coleslaw, samt grillat bröd och sparris
) Har tidigare - på jobbet faktiskt, till barnen - gjort pulledpork Afelia ur Birgitta Höglunds kokbok "Långkok för LCHF och Paleo" och nu använde jag mig av samma kryddmarinad och det passade kanon
Pulledpork, pulledbeef eller pulled chicken – allt funkar. Vad gör ni av överbliven pulledpork. Pasta funkar också himla bra att blanda ut med men här har jag enbart grönsaker och pulledpork