Snilleskök - Pljeskavica - Serbisk pannbiff med lepinja/somun och ajvar röra. | Middagstips | Färs | Pinterestwww.pinterest.se
Pljeskavica á la Kerstin Blanda färsen med ägg, ajvar och kryddor. 400 g nötfärs. Stek biffar på medelvärme. Skala och riv potatisen grovt och finhacka löken Matklubben.nu
Pljeskavica - Serbisk pannbiff med lepinja/somun och ajvar röra. Ta fram en bunke och lägg färsen i bunken. Pljeskavica är Serbisk pannbiffar som serveras över hela forna Jugoslavien men även i andra balkan länder Snilles Kök
Pljeskavica Blanda färs, bröd, lök, feferoni, Vegeta, salt och peppar i en bunke Låt det dra minst ett par timmar, helst under natten Matklubben.nu
Pljeskavica med specialpotatis & Ajvar Relish Forma ”järpar” av färsen och stek i smör på hög värme. Servera med hackad, färsk Persilja, lökringar, vitlöksbröd och Ajvar Relish MorinsMatMedia