Bred på Bregott med havssalt. Blanda vetemjöl, salt, bakpulver, riven ost och oregano. Robert gjorde grymma pinnbröd som vi grillade till lunch en dag under påsken
Lägg degen i en stor gryta och förvara den i kylen med en handduk över. ost skuren i stavar. Sätt på ett lock spm sitter stadigt men som har lufthål och ta med hela grytan som den är på utflykten
Jag gjorde medost som gav bättre och fylligare smak. Tillsätt matfett, mjölk och ost. Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Krydda med oregano och blanda igen. Hacka baconet fint och lägg det och den rivna osten i påsen. Korv grillad över öppen eld är helt ok, pinnbröd däremot skulle jag kunna leva på
Ät med smör, honung, ost eller som de är. Jag älskar det, medan hanna tycker det bara smakar mjöl, vilket kanske inte är så konstigt då det typ bara är mjöl, haha
Det som är så bra med det här pinnbrödet är att du kan ta med de torra ingredienserna i en påse, sen tar du med mjölken och oljan i andra behållare så kan du göra det här pinnbrödet var som helst
Smarta måltider att ta med på picknick är plättar med exempelvis blåbärssylt, wraps, korv medpinnbröd, vegetarisk pastasallad medost och rhode island-dressing till och liknande
Späd med vatten och smaka av med salt och peppar. Blanda först alla torra ingredienser, tillsätt sedan osten och rör i vattnet arbeta ihop till en deg