Då var det dagsigenatt lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Låt puttra ihop tills allt blivit mjukt men ändå har kvar lite tuggmotstånd. ) Nästa helg ska vi nog göra ett stort lass chili och så tror jag att jag ska göra något storkok på kyckling, sen är vi redo
Vissa bröd blir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. 5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Vår fyraåring tycker de är hemskt roligt att stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan. Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav
Därefter letas bloggsfären igenom och det finns flera bra bloggar som har trevliga recept på detta såsom Smaskens, Chez Sofia, Matte & Sverres husmanskost, Öhmans mat och vin, Griskindspatrick för att nämna några
Häll upp pumpakärnor och solrosfrön i en torr stekpanna och rosta tills de börjar bli gyllene. Nyligen skrev jag en kommentar på instagram till Roy Fares om det fanns något man kunde göra för att få en dag i köket med honom
Jag startar nämligen nästan alltid min morgon med en smoothie (på helger kan jag skoja till det och göra våfflor istället) och Juli har nog blivit van att se mig med mixerstaven i högsta hugg
K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. 3. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.