Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från Jamie Oliver kunde ju inte bli annat än god
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
olivolja till stekning och till den färdigkokta pastan. Tillsammans med sardellfiléer, citron, oliver och lite vitlök blir det en riktig italiensk höjdare full av
Soppa, pasta, soppa, pasta… japp.  Stek på tomaterna och oliverna en stund tills de blir varma.  Tillsätt pastan och blanda väl och låt pastan få lite färg
En snabblagad mustig pastasås på tonfisk, zuccchini och tomat kryddad med örter och en aning chili som sedan toppas med torkade oliver för extra umamiumpf – en favorit i vårt kök
500 g spaghetti 12 sardellfiléer 500 g körsbärstomater (eller körsbärstomater) 0,5 dl olivolja 50 g smör 3 klyfta vitlök 2 små torkade chilifrukt, hela 0,5 dl olivolja 50 g smör 125 g svarta oliver utan kärnor 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ev salt