Pasta alla norma recept

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

PastaallaNorma är en traditionell italiensk pasta som man specialiserat sig på i staden Catania på Sicilien
Pasta alla Norma – The Jävligt Gott way

Pasta alla Norma – The Jävligt Gott way

Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Pasta alla Norma – The Jävligt Gott way

Pasta alla Norma – The Jävligt Gott way

Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

PastaallaNorma är en traditionell italiensk pasta som man specialiserat sig på i staden Catania på Sicilien
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar, häll av kokvattnet och vänd ner den i såsen. Skär auberginen i stavar eller kuber och strö över salt
Zeinas pasta alla norma

Zeinas pasta alla norma

4 port spaghetti 2 aubergines 2 konserverade körsbärstomater (á 400 g) 1 gul lök 3 klyftor vitlök 1 kruka färsk basilika ev chiliflakes parmesanost olivolja, till stekning salt peppar
Pasta alla norma

Pasta alla norma

400 g pasta (rigatoni eller mezze maniche) 2 aubergines 2 klyftor vitlök 2 burkar hela konserverade tomater (San Marzano) olivolja (extra virgin) salt svartpeppar 1 kruka basilika ricotta (salata, ersätt med fetaost om du inte hittar lagrad)
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Än en gång när det gäller pasta. Lägg ihop alla bitarna i stekpannan och smula ner chilin. Jag har fått önskemål från käre maken att göra fler av Jamies pastarecept och det gör jag gärna
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

400 g pasta. Skiva auberginen och lägg i en skål med kallt, saltat vatten och låt dra i en halvtimme. Ta upp auberginen och låt rinna av på hushållspapper
Pasta alla norma

Pasta alla norma

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st aubergine 1 msk olivolja 0 salt 0 svartpeppar 2 klyfta(or) vitlök 200 gram körsbärstomater 1 burk(ar) konserverade San Marzano-tomater , á 400 g 1 msk olivolja 0,5 tsk vitvinsvinäger 0,5 tsk chiliflakes 400 gram pasta 1 dl pecorino , riven 0,5 kruka(or) färsk basilika 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet

Pasta alla Norma

PastaallaNorma är en rätt som ursprungligen kommer från staden Catania. Pasta av valfri sort. - Det är en Norma
Pasta Alla Norma

Pasta Alla Norma

Sätt på pastavattnet och koka pastan enligt anvisningar på paketet. För alla er som älskar genuin,italiensk mat-laga denna rätt
Spaghetti alla Norma

Spaghetti alla Norma

Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Tvätta auberginen och skala den med potatisskalare så du får några ”remsor” som skall användas till garnityr
Spaghetti alla Norma

Spaghetti alla Norma

kokat ihop lite, på hög värme i cirka 4 minuter, l. 400 g barilla spaghetti. 1 aubergine. 2 dl mjöl
Pasta med aubergine i tomatsås

Pasta med aubergine i tomatsås

I det här receptet för pastanorma använde jag bucatini vilket är alldeles utsökt också. Pasta med aubergine i tomatsås är en smakrik pasta med en härlig tomatsås fylld med örter så som basilika och oregano