Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god sås till. ca 350 - 375g färsk torskfilé. ca 350 - 375g färsk torskfilé
Hade torsk i frysen och försökte komma på något spännande att panera den med. Vispa äggulan med citronsaft • Droppa försiktigt i oljan i äggulan samtidigt som du vispar • hacka rödlöken och stek försiktigt utan att den får färg, tills den blivit mjuk, tillsammans med curryn • blanda ihop med majonäsen och smaka av med salt och mer citron on det behövs 1 deciliter rapsolja
Syrlig och söt mango med härligt panerad fisk. Du gör enkelt en så kallad dubbelpanering genom att först doppa fisken i vetemjöl, sedan i ägg (lätt uppvispad med lite vatten) sedan doppar du i panco eller ströbröd
Här har jag panerat färska torskfiléer i mandelmjöl och kokosflingor och stekt dem frasiga. Om du inte tål mandel ökar du i stället på mängden kokosflingor, och om du inte tål eller vill äta mjölkprodukter kan du göra såsen med någon alternativ yoghurtvariant av havre eller soja
Fru Mårtensson fick för sej att panera biffarna i panko innan dom stektes och det visade sej vara en väldigt bra idé, dom blev otroligt spröda och frasiga