Panera torsk utan mjöl recept

Gustavs panerade torsk med kall äggsås, kokt potatis och blomkål

Gustavs panerade torsk med kall äggsås, kokt potatis och blomkål

Ingredienser Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 st ägg 2 dl ströbröd , gärna panko 1 dl vetemjöl 0,5 msk smör 0,5 msk olivolja Äggsås 4 st ägg 1 st Rödlök , liten 20 gram ansjovisfiléer 1 dl crème fraiche 1 dl majonäs 1 msk kaviar 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis 0,5 st blomkål Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Jag brukar oftast panera med ägg och mandelmjöl men den här gången gjorde jag på "riktigt" vis dvs med vetemjöl, ägg och ströbröd
Stekt torsk med potatis- och äggröra

Stekt torsk med potatis- och äggröra

Panera under tiden fyra lika stora bitar norsk torsk i grovt rågmjöl. Lägg upp röran på tallrik med en bit torsk ovanpå, gärna med skirat smör till
Panerad torsk i gräddig sås

Panerad torsk i gräddig sås

Eftersom dottern ej tål ägg panerar jag utan, och det funkar jättebra. Fisk, salt, vitpeppar, ströbröd, smör, grädde och mjölk
Skolans panerade fisk med kall dillsås

Skolans panerade fisk med kall dillsås

Rimmlag1 l vatten 1 msk salt 300 g torsk (fryst upptinad torsk funkar). 1Panering4 msk vetemjöl 1 ägg, uppvispat 0,5 dl vatten 2-3 dl pankoströbröd
Stekt torsk med varm äggröra

Stekt torsk med varm äggröra

Under tiden panera fyra lika stora bitar Norsk Torsk i grovt rågmjöl. Lägg upp röran på tallrik med en bit torsk ovanpå, gärna med skirat smör till
Sesampanerad torsk

Sesampanerad torsk

Det här är ju bara så galet gott… en fin bit paneradtorsk. Nu ska vi dubbelpanera fisken. Lägg på en tallrik tillsvidare och panera klart all fisk
Mandelpanerad torsk

Mandelpanerad torsk

I det här receptet så har jag använt mig av pofiber, ägg och mandelmjöl, och det smakade hur gott som helst
Mandelpanerad torsk med remouladsås

Mandelpanerad torsk med remouladsås

Hade torsk i frysen och försökte komma på något spännande att panera den med. Vispa äggulan med citronsaft • Droppa försiktigt i oljan i äggulan samtidigt som du vispar • hacka rödlöken och stek försiktigt utan att den får färg, tills den blivit mjuk, tillsammans med curryn • blanda ihop med majonäsen och smaka av med salt och mer citron on det behövs 1 deciliter rapsolja

Frasig pankopanerad torsk

Förra veckan panerade jag fiskfiléer i just det ströbrödet. Jag har fått lite dille på torskrygg, tror jag

Fisktacos

Syrlig och söt mango med härligt panerad fisk. Du gör enkelt en så kallad dubbelpanering genom att först doppa fisken i vetemjöl, sedan i ägg (lätt uppvispad med lite vatten) sedan doppar du i panco eller ströbröd
Tisdagströtthet & Fisksås

Tisdagströtthet & Fisksås

Vi mumsade i oss paneradetorskbitar till såsen men lax, torsk eller annat havskreatur passar lika fint
Remouladsås

Remouladsås

På tallriken ligger också torsk som jag vände i ägg och panerade i pofiber, mandelmjöl, salt och peppar
Kräfttzatziki

Kräfttzatziki

Den passade väldigt bra till den paneradetorsken som sambon lagade till. Gjorde en riktigt god tzatziki för någon vecka sedan
Mandel- och kokospanerad torskfilé med ruccolasås

Mandel- och kokospanerad torskfilé med ruccolasås

Här har jag panerat färska torskfiléer i mandelmjöl och kokosflingor och stekt dem frasiga. Om du inte tål mandel ökar du i stället på mängden kokosflingor, och om du inte tål eller vill äta mjölkprodukter kan du göra såsen med någon alternativ yoghurtvariant av havre eller soja
Thailändska fiskkakor med fänkålssallad

Thailändska fiskkakor med fänkålssallad

Fru Mårtensson fick för sej att panera biffarna i panko innan dom stektes och det visade sej vara en väldigt bra idé, dom blev otroligt spröda och frasiga