Panera skinka recept

Panerade skinkrulader med mozzarella

Panerade skinkrulader med mozzarella

250 g skivad kokt skinka (varav 3 skivor skurna i små bitar)1 pkt (125 g) mozzarella2 ägg (1 helt + 1 uppvispat)3 skivor vitt bröd med kanterna bortskurna1 dl riven parmesanostsaltgrovmalen svartpeppar1 dl mjöl2 dl ströbröd2 msk olivoljaSallad att servera till. 250 g skivad kokt skinka
Fyllda skinkschnitzlar med ost och skinka

Fyllda skinkschnitzlar med ost och skinka

Panera schnitzlarna. 4 skivor rökt skinka. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Dubbelpanera i mjöl, ägg och ströbröd. Så idag blev det en enklare variant gjord på skinka, vilket jag tycker fungerar precis lika bra, dessutom mycket billigare
Kyckling cordon bleu

Kyckling cordon bleu

Stek den panerade kycklingen i olja till gyllene på båda sidor. Bred på dijonsenap på varje skiva, fyll sedan med skinka och ost
Schweizerbiffar

Schweizerbiffar

ströbröd eller panko att panera i. Fläskfärsbiffar med en fyllning av ost och skinka. ströbröd eller panko att panera i
Lövbiff Cordon Bleu

Lövbiff Cordon Bleu

Panera köttet genom att först vända den i mjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Schweizerschnitzel kallar vi den här fyllda, panerade köttbiten, men den brukar även kallas Cordon Bleu efter en berömd fransk kockskola
Dagens recept: Potatissallad med grönt

Dagens recept: Potatissallad med grönt

Och om du ska panera fisk kan du blanda kryddörter i ströbrödet. Gott att servera till kokt skinka eller kassler eller till stekt eller rökt fisk
Schnitzel med grönt blomkålsmos

Schnitzel med grönt blomkålsmos

panerade med mjöl och ströbröd, numer använder jag fiberhusk, uppvispat ägg och mandelmjöl eller sesamfrön när jag panerar