Här kommer den utlovade kycklingrätten som jag verkligen tycker att ni ska prova. Jag halverade receptet när jag lagade två stycken kycklingfiléer, men här nedan kommer det beräknat för fyra portioner
Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Stek kycklingfiléerna i smör, - ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra. 4 kycklingfiléer
Sedan toppade vi den med Helens kycklingCordonbleu från programmet. Kyckling. KYCKLINGCORDONBLEU. Lägg ihop kycklingskivorna två och två med skinka och ost emellan
Ta fram tre kycklingfiléer. Kycklingcordonbleu, 2v 2b. En urgod kolhydratsfri förrätt som älskades även av familjens kesohatare, vilka var alla utom jag
Förbered och sätt in tillbehör som potatis i ugnen. Banka ut schnitzlarna till ca 0,5 cm tjocklek. Tips är att använda en köttbank eller lägga köttet mellan på bakplåtspapper och banka ut med en träkavel
Tricket för en riktigt god cordonbleu är att banka ut köttet tunt. Cordonbleu, 4 portioner. Cordonbleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.