Padthai. Tärna tofun och rulla runt den i maizenablandningen. Stek tofun i en annan stekpanna i rikligt med olja tills tofun tar lite färg och blanda ner i nudelwoken
Padthai. Tärna tofun och rulla runt den i maizenablandningen. Stek tofun i en annan stekpanna i rikligt med olja tills tofun tar lite färg och blanda ner i nudelwoken
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god padthai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Skär tofun i mindre bitar. För några helger sedan länsade vi nämligen den lokala thaibutiken och lagade till en riktig padthai alldeles själva och den blev så mycket godare än den man köper
Därtill kommer också olika grönsaker, och någon form av protein - oftast kyckling eller räkor - men det förekommer också vegetariska variationer med tofu
Originalreceptet består av nudlar, salladslök, böngroddar, morot, tofu, fläsk, kyckling eller räkor och man toppar gärna med lime, men jag skippade lime eftersom jag inte hade någon hemma
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Lägg i silkestofun och rör runt så den smulas och blandas med nudlarna. Seitan PadThai,. *Thailändsk inlagd rova kan vara lite knepigt att få tag på, men libanesisk inlagd rova finns ofta bland de inlagda grönsakerna i matbutiken