Börja med såsen. LCHF Pad Thai – En supergo Thailänsk maträtt. Skala sötpotatisen och rättika, strimla de och zucchinin i breda strimlor med potatisskalare eller med en juliene och ställ åt sidan
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Förutom kyckling med cashewnötter är Pad Thai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vi serverar med en sallad på bland annat fänkål och morötter, se recept här >>. Skär kycklingen i strimlor och blanda med lite olja, chiliflakes och peppar
Jag verkligen älskar Pad Thai. Fräs kycklingen med lite salt tills den blir vit. Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olika Pad Thai recept
Det är favorit thaimaten (tillsammans med en hel del andra goda rätter haha). Knäck äggen i en skål och vispa ihop dem lätt innan du blandar ner dem , låt fräsa under omrörning tills äggen har stannat till sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.