CitronkrämBlandacitronskal, citronsaft, ägg och socker i en kastrull. Men här kommer trots det ett recept på en god påsktårta (som självklart kan ätas när som helst)
Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen. 1 – 2 msk nypressad citronsaft. 1 – 2 msk nypressad citronsaft
Sikta i lite i taget av mjöl blandningen i vispningen och rör om försiktigt med en slickepott till en slät smet, blanda i citronzest och häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 20-23 min. 0,5 citron, zesten. Tårtbotten4 ägg 170 g strösocker (2 dl) 60 g vetemjöl (1 dl) 80 g potatismjöl (1 dl) 5 g bakpulver (1 tsk) 0,5 citron, zesten smör och ströbröd till formen
Kladdkaka med vit choklad, citron och kokos. Dekorera kakan med påskgodis för att få en fin påsktårta. Syran från citronen bryter av mot den söta chokladen och ger en underbar smak på kakan