Jag har ett bra recept på påskgodis utan raffinerat socker. Påsken är här och för den som försöker att inte äta socker blir den till ett enda stort orosmoment
När jag var uppe i Stockholm för några veckor sedan och var hemma hos bästa vännerna och åt middag så hade de gjort kokosbollar till kaffet som var riktigt goda
Att temperera chokladMetod med marmorskiva. Finhacka chokladen och värm i vattenbad till 48-50 grader (var mycket noga med att inte en droppe vatten kommer i chokladen)
Ni som har varit här innan har definitivt sett den här chokladkolan förut, den är en stående favorit i alla påsk- och julbak vi tar oss an när vi kusinbakar
Vad som är nyttigt eller inte är ju en definitionsfråga och jag för min del skulle kalla allt som är vansinnigt gott för nyttigt – åtminstone för själen
Å. r. e. t. s. p. å. k. g. o. d. i. b. l. v. a. N. u. -. c. h. m. n. ä. B. y. ö. j. J. ,. L. f. G. I. M. D. ". R. A. T. P. S. 5. 0. 4. 2. 3. 1. K. H. /. a r
Snart är påsken här och de flesta vill ha något gott att äta och även bjuda på till kaffet. Jag som gärna väljer att göra mitt godis själv för att sänkta socker intaget mycket och fortfarande få njuta av det goda