Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
Det märks på statistiken på söndagarna, men ni är välkomna in hit varje dag. Letar du efter något speciellt så använd sökrutan på högersidan över kategorierna så slipper du att bläddra så mycket bland dom olika sidorna
Ut kommer en plåt härligt kladdiga chokladmuffins med småsega kanter. Servera med en klick grädde och några syrliga hallon och fikat är komplett på endast 20 minuter. Sätt ugnen på 175 grader och placera ut cirka 12 muffinsformar på en plåt
Skeda sedan upp den sega äggvitesmeten i klickar på ett bakplåtspapper. De senaste dagarna har jag försökt mig på att göra glass i min nya glassmaskin, ett tillbehör till min Kitchen Aid
Bananerna får en härlig kolaaktig smak när de blir uppvärmda på de här viset och konsistensen på de här är inte som ett par frasiga cookies utan snarare lite härligt sega
Idag fyller jag och Ludwig på med ett nytt recept i kategorin småkakor. Efter gräddning plockar vi ut plåten och vips så har vi bakat de godaste sega chokladkakor man kan tänka sig
Målet är att få dem spröda på ytan och lite sega i mitten. Denna typ spritsas ofta ut som topping på pajer och andra bakverk och har den stora fördelen att marängen inte sjunker ihop