Lägg över oxfiléni en ugnsform och sätt gärna in en termometer imitten av en köttbitarna. Servera oxfilénmedHasselbackspotatisen, tomaterna, pepparsåsen samt grönsalladen
Oxfile provencale (bilden är alltså innan den åkte iniugnen). Jag brukar vara flitig på att fota men märker att det har slarvats litemed det, antagligen för att det fanns massa riktiga fotagrafer och kameror runt omkring så det går nog att gräva fram mer bilder sen
Köttet kan brynas i förväg, förvaras svalt och steka klart iugnenmedan förrätten äts. Klä dem invändigtmedplastfolie, lägg först i avokadon, sen räkröran
Häll potatisblandningeniugnssäker form. Täck medplastfolie. Tyvärr finns det ingen länk på internetmed hans egna recept vilket är himlatråkigt, men det är ju nära nog
Oxfilé provencale är en klassiker, oxfilé på en bädd av potatis täckt medvitlökssmör. Gratineraiugnentill smöret börjar smälta, servera direkt på varma tallrikar
Garnera pizzadegenmed ost, lök, oliver, champinjoner och oxfilé. Oxfilé. Det tar sinlilla stund vidugnen men medlite förberedelser är det inte så farligt