Värm upp ostfonduen igen och kör den sen i en mixer. Smält smöret på svag värme och tillsätt mjölet. Värm mjölken och grädden tillsammans, tillsätt sedan smör- och mjölblandningen
Den här osten blir nästan som ostfondué efter att ha gått cirka 20 minuter i ugnen. Perfekt att breda på smörgåskex, eller dippa grönsaker, vitt bröd eller liknande i
I fredags testade jag och min sambo att göra ostfondue. Då kom jag på att jag aldrig gjort köttfondue. Passade perfekt att testa när min vän som bara äter LCHF ändå skulle komma på middag
Vi hade köpt meny med dryck, och tidsenligt till förrätt fick vi Ostfondue, huvudrätt världens godaste Oxfilé provencale och efterrätt After Eight-päron
Återkommer efter ett inplanerat maraton (inkluderat sushi och ostfondue) ägt rum. Det har tagit sin tid, men det är inte för att ni var helt galna i att undra saker om mig och mitt liv utan snarare för att inläggen varit så utspridda
1 st Ostfondue. 1 dl Ostfondue. Zuccinisallad. 1. Strimla zucchini och skiva morötter. Blanda samman citronsaft med olivolja, senap och lite salt och peppar