olivolja. basilika. Tvätta citronen och riv skalet grovt. Skala och finhacka vitlöken. Lägg ruccolan på ett serveringsfat, lägg på auberginen, ringla över olja och salta
Bryn biffarna runt om i smör och olja och ställ sedan in dom i ugnen och låt dom klara där. Passa på att låta några klyftor citron få följa med in i ugnen när ni kör in rotfrukterna, citronen genomgår en förvandling där inne i värmen och ut plockar ni vad som närmast kan jämföras med en smaksensation
Gnid in kycklingen med olja och kryddblandningen. Helt enkelt en minnesvärd smakupplevelse med mortlad timjan, vitlök, pressad citron och en skvätt vittvin från Adelaide Hills i Barossa Valley, Australien
Både myntan och basilikan gillar ju citron så därför rördes även olivolja med just citronsmak ner, potatismjölet tillsattes för att binda samman smeten så den inte blev för lös
Stek på ganska hög värme i olja. Mixa lök, vitlök, solrosfrön, kikärtor, citron, chilipeppar, några kvistar oregano och basilika tillsammans med moroten när den har svalnat