Denna vegetariska nudelsoppa är hur som helst jättegod och värmande och blir superbra lunchlådor av. Lägg först i morötterna och svampen, de ska koka i ungefär 10 minuter medan purjolöken, chilin och zucchini kan du lägga i efter 5 minuter. 10 minuter med
köttfärslimpa med bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Om du vill göra det enklare för dig så kan du bara slänga i några valfria grönsaker, till exempel morötter, svamp eller salladskål som man ofta har hemma, i buljongen och låta dem koka med nödvändig tid för att de ska bli lite mjuka och skippa alla krångliga örtkryddor eller fancy ingredienser
När jag väl hade förstått detta så var upplevelsen förhöjd ytterligare och jag var så nöjd över att jag lyckades äta en nudelsoppamed pinnar och sked utan att skvätta överallt runt omkring mig
Ramen är en nudelsoppa där innehållet varierar. Eller jag har rättare sagt undvikt det på grund för många asiater som allt för sörplandes äter dessa skålar, då ofta fylld med seg anka, fiskbollar eller ingredienser man inte har någon som helt koll på
Ramen är en japansk nudelsoppa. Servera med sjögräsnudlar/shiratakinudlar, kokt ägg, lök, god olja att ringla över (och för att få upp fettet) frön, nötter, gröna bladgrönsaker, svamp, kål, färsk chili, sidfläsk, avokado ja egentligen allt du har hemma fungerar… Låt fantasin flöda och variera innehållet