Midia sa något om Sushi som fick mig att se på Sushi som om det vore lite popcorn. Jag kände att jag aldrig kommer att bli mätt så direkt efteråt köpte jag en korv med bröd också
Något för mjuk dock. Atttillaga mat Sous Vide är outstanding. Crock Pot är det bara jag som använder, Sous Vide cirkulatorn mest Mattias och vakumförpackaren och Airfryer båda två
Man lockas- eller i alla fall inte jag- att ta vägen förbi affären och köpa något snabbt attlaga eller färdigmat, när man förberett innan och det går lika fort som att koka pulvermos och fiskpinnar
Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
Hur är det för dej, har du något eget "Kelly-minne" från någon restaurang eller annat matställe du besökt, ofta eller kanske bara en gång och som satt sig fast i ditt hjärta
) och det är något speciellt med känslan av att hela Sverige surrar förbi utanför fönstret. Jag tar mig tiden på tåget till att jobba ikapp, skriva alla de där blogginläggen som blivit liggande och alla de där idépitcharna som jag aldrig annars hinner med
Några kortare promenader har jag iaf fått till under de senaste dagarna och magen börjar lugna ner sig, så jag hoppas kunna träna något pass under nästa vecka