Om köttet är för rött för din smak, låt köttet grilla på indirekt värme en stund men mitt råd är att servera det medium eller medium/rare för bästa smakupplevelse
Lägg köttet i en skål eller form som tillåter att köttet blir helt täckt av marinaden. Grillad flankstek medchimichurriFlanksteken gör sig bäst grilladmedium/rare
Mixa tomater, paprika, chlin, lök, vitlök, oregano, persilja med vinäger. Jag valde att kärna ur chilin men om man vill ha den starkare så behåller man dom
Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad på grillen. Någon kommer frusta vid läsning och skrika efter kokning, ångkokning eller att först grilla med blasten på
Nej, det här har inte blivit en asiatisk matlagningsblogg, men med veckans oplanerade tema passar jag på att skriva ett inlägg om hur man lagar en autentisk fried rice i Thailand
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, till middag igår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfria sommarfavoriten Fentimans Ginger Beer, som finns att köpa på bl a Systembolaget
Avsluta medatt hyvla över parmesanost. Grillade färskpotatisar. Finstrimla salladslöken och blanda med chili (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.