Mumsmums/YummiYummi/GräddbullarKokosmums ja kärt bakverk har många namn. Mumsmums,. mumsmums,. Mumsmums/YummiYummi/GräddbullarKokosmums ja kärt bakverk har många namn
Stansa ur rundlar ur smörgåsrånen med en pepparkaksform, glas eller liknande. Smält chokladen och doppa mumsmumsarna i det till det vita är helt täck och ställ på ett galler för att stelna
Jag fick aldrig in tekniken med spritsningen så ingen är nån annan lik men dom var skitgoda ändå. Smält chokladen och doppa mumsmumsarna i det till det vita är helt täck och ställ på ett galler för att stelna
Doppa snittytorna i resten av strösslet så att bitarna är helt täckta med strössel. 5 msk gelatinpulver. Vispa allt med elvisp eller assistent ca 25 -30 minuter. 5 msk gelatinpulver
Skumrutor, gräddbullar, mumsmums, kokosrutor. 1 1/2 msk gelatinpulver. Vispa ner gelatinblandningen i sockerblandningen och vispa sedan med elvisp i 30 minuter till en tjock och fluffig smet. Bred över smeten och täck med kokosflingor (ca 2 dl). 1 1/2 msk gelatinpulver
Nämligen MumsMumsmed kokos. )MumsMums utan botten, bara det härliga skummet. Jag vispade först i en assistent med lock och det var inte så bra för det blev för varmt i den o jag fick snällt hälla över i en bunke o vispa med elvispen