Även om jag ska erkänna att jag nästan gick in i en tomatdepression i mitten av december. Och vårt liv är ändå lättare än vad det har varit under många år
Häll bort ev spad som blivit från frukten innan ni rör ner den. Vispa ägg och socker fluffigt(jag fick vispa mitt inne på Neas rum med stängd dörr förr att inte väcka Liam som sov i sitt rum intill köket)
Och inte dumt komma hemifrån några timmar med mannen i mittliv. Och som alla vet tar det på krafterna att shoppa så vi tog en välbehövlig fikapaus på Espresso house, maken beställde en frappe salted caramel att dela och en chokladboll åt mig (han åt deras blåbärspaj med vaniljsås)
I del ett fick ni hänga med när jag under tre dagar vägde mitt eget intag av frukt och grönt. Låt frukten och grönsakerna ta plats i kökets mer tillgängliga delar
Jag mår mycket bättre av att röra på mig och bygga muskler, det behövs dessutom i mitt jobb. När man jobbar i kök så står man i stort sett hela tiden och man lyfter väldigt tungt
Jag känner igen mig otroligt mycket i de flesta av Kajsas tankar och råd kring matvanor och matlagning och vissa av recepten hade kunnat komma från mitt eget kök – jag behöver alltså inte provlaga recepten för att kunna berätta att du kommer att älska dessa enkla, näringsriktiga och goda mellanmål, maträtter och desserter
Efter lunchen var det mat överallt, som vanligt, så jag fick bada Elsa i handfatet och sanera köket (läs torka med blöt trasa flera omgångar på bord, stolar, golv osv)