Dumlefluff får du till på ett enkelt sätt med dumlekoloroch grädde. Går alldeles utmärkt att förbereda dagen innan och låta dumlefluffen vila i kylskåpet över natten
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigt gott redan nu =)
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Och så blev det äntligen onsdag. Kolasåsen tillsammans med de sötsyrliga hallonen blev pricken över i. Skulle tro att kakan går utmärkt att göra glutenfri också
Tre varianter av tomat puttrar i grädde och sedan kompletteras såsen med kapris, majs och ruccola. Den här tonfisksåsen som jag totade ihop häromdagen uppfyller alla krav jag har när det här suget sätter in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.