Matjesill vispgrädde rödbetor recept

Festligt sillfat

Festligt sillfat

Garnera sedan om vartannat med hackade rödbetor och purjolök. 3 burkar matjesill. 1 ½ dl vispgrädde. 2 dl finhackade rödbetor

Man börjar undra

Matjesill Klassisk Abbas 200 gr. Rödbetor Skivade Felix 860 gr. Vispgrädde 30 cl. Majonnäs i Glas Findus, Aptitrödbetor Skivade Felix 370 gr. 135 gr Rödbetor

Härligt vårig påskbuffet

Matjessill med kapris och rödbetor. Skär matjesill (3 burkar à 200g) i mindre bitar. Koka 400 g färska rödbetor i saltat vatten tills de är mjuka. Lägg upp sillen tillsammans med rödbetorna, 1 1/2 dl stora kapris, en finhackad rödlök och 2 msk hackad gräslök. Rör ihop 2 dl vispgrädde, 1 dl Kalles kaviar, 1 1/2 msk sherry, 1 dl finhackad purjolök, 1 msk finhackad dill, 1/2 tsk salt, 1 krm svartpeppar. 2 dl vispgrädde