Servera rödspättan med potatis, purjolök, tzatziki, citron och sallad. 800 g rödspätta½ dl vetemjöl3 msk smör/margarinPotatisen. )2 dl matyoghurt (Jag använde turkisk yoghurt)S&PTill servering. Stek den i matfettet i en stekpanna 3–4 minuter på varje sida. Mat & recept 34För några dagar sedan åt vi fisk till middag. 800 g rödspätta. 2 dl matyoghurt
Jobba, träna, handla, laga mat, sova …och så börjar man om igen. Stek filéerna några minuter på varje sida, på medelvärme, tills de fått fin yta och är genomstekta
Helstektrödspätta är en av mina favoriter. När man steker på benet finns all den goda smaken kvar. Här lyxar jag till det med Skagenröra och stenbitsrom på toppen
Så gör som oss och planera veckans matsedel i god tid och börja då med att planera in fiskrätten/rätterna, följt av dem vegetariska rätterna och avsluta med kötträtterna
Vi rekommenderar att ni äter första portionen fisk direkt när ni lagar rätten under helgen, exempelvis på söndag kväll, eftersom fisken är som allra godast färskstekt
Till detta vill man ju helst ha en nystektrödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Förutom det inhemska köket är indisk mat något som britterna tycker mycket om. För att riktigt få en gatu-känsla serverade jag maträtten på en tallrik med tidningspapper på
Ibland blir jag sugen på tillagad mat, speciellt under vintermånaderna och här kommer ett sådant recept som du han välja att steka som jag gjort eller att torka på Raw Food vis
Jag serverade det till färsk rödspätta som bara stektes hastigt i smör med citron, salt och peppar. När jag bodde i England för femton år sedan kom jag för första gången i kontakt med denna lite udda skapelse