Pasta fylld med svamp är gott, och medtomat och mozzarella, medpesto. Det är riktigt gott, matigt och det finns ju en massa sorters fylld pasta man kan välja mellan för att växla karaktär och smaker på maten
Paprikor fyllda med lins- och tomatröra smaksatt med timjan. Färgglad mat gör mig så glad. Blandade med en slags pesto gjord på avokado, pressad citron, basilika, vitlök, svartpeppar och örtsalt
Hemmagjord grönpestomed färsk pasta, soltorkade tomater, parmaskinka och parmesanost. Vi körde lite fredagsmat i går kväll, eftersom Lars är i väg i kväll och Ella ska på disco
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja
Pastamedpesto garnerad medtomater. Därför har vi med en lyxig rätt i veckans matsedel, lammfärsbiffar med trattkantarellsås (som vi hoppas ni kanske plockat själva