Lite medelhavstema blev det även till eftermiddagen, efter medelshavsbrunschen, med inslag av en trevlig snabbfräst blandning av Sardeller, kapris, rödlök, färsk dill och olivolja som en varm ragu över laxen
Vi gillar verkligen fisk här hemma, men är dåliga på att laga annat än lax, torsk och röding. Jag panerade rödspättan och stekte den, fräste lite rödlök och kapris i smöret och serverade tillsammans med pressad potatis
Mosa ihop fetaosten med finhackad rödlök och kapris. Först tänkte jag laga en god köttbit men tänkte om när jag kom till affären där jag hittade fin lax, så det blev ett gammalt recept som jag inte lagat på länge
Blanda ner fänkål, rädisor, lök, rucola och kapris i salladsskålen. Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto
Skär laxen i kuber. Toppa med lax och garnera med lök och citronskivor. Lax med rostad potatis och honungsdressing, 4 pers. 1 st rödlök. 500 g laxfile. 1 msk kapris. Ta upp stek laxen i ca 5 min. Honungsdressing till laxLax med rostad potatis och honungsdressing, 4 pers. 1 st rödlök
Toppa med kapris och hackad basilika. Lax är ytterligare en av de fantastiska råvarorna som våra hav bjuder på, nyttig, allsidig och lätt att få tag i till bra pris
Man kan även med fördel ha i kapris också. Laxen tinade jag och la på folie,Tog olivolja uppepå och citronpeppar, stark paprikakrydda och svartpeppar och lite av rödlöken