If I have leftover tomato sauce I usually make lasagna. You can choose to use only zucchini as lasagna sheets or you can use both thinly sliced zucchini and lasagna sheets
I have always liked lasagna and I prefer a lasagna that is creamy and loose. This time I had leftover roasted vegetables and ricotta that needed to be used, so i made lasagna
INGREDIENTS 3 ½ cup milk1 dried bay leave1 little onion6 cloves2 oz butter1 ½ oz flournutmeg to taste1 oz dried porcini mushroom2 tbs extra virgin olive oil6 tsp truffle and mushrooms cream2 ½ grated pecorino3 ½ tbs truffle oil9 oz lasagne sheets
Ricottafyllda pastarullar med champinjonsås, färska champinjoner, kyckling & mozzarellaost. Ovan var vad jag kunde läsa på menyn när vi klev in på Pizza Hut i Göteborg i somras
Måste dela med mig av detta recept på lasagna rolls som vi prövade på förra veckan. Så himla gott. Fyllning kan man välja lite som man vill, vi gjorde hälften med färsk salsiccia, champinjoner och lök vilket nästan blev ännu bättre än spenat/ricotta