Langos i fritös recept

Langos

Langos

Använd fritös eller häll olja i en tjockbottnad panna. När suget är som störst efter någon mindre hälsofrämjande är Langos något som hjälper till med detta
Langos med räkor

Langos med räkor

Häll upp oljan ifritösen eller i en tjockbottnad djup kastrull och hetta upp oljan. När jag var liten fanns det en restaurang iMariehamn som hette CiaoCiaoTropical, där åt jag nästan alltidlangos med räkor
Langos

Langos

Friteralangosbröden, ett och ett, i oljan någon minut på var sidatills färgen är gyllengul. skinka/räkor
Langos

Langos

I det här receptet ska brödet friteras och då underlättar en fritösväldigt mycket. För några veckor sedan bjöd vilangos
Langos

Langos

Jag har länge varit sugen på att testa att göra egna langos hemma och i går kväll blev det äntligen av
Langos.

Langos.

Häll upp oljan ifritösen eller i en tjockbottnad djup kastrull och hetta upp oljan. Är det någon mer än jag som är helt tokigilangos
Langos

Langos

Häll upp oljan ifritösen eller i en tjockbottnad djup kastrull och hetta upp oljan. Bred på smörblandningen på det klara Langosbrödet, häll på sås, rödlök, räkor och toppa med rom
Langos

Langos

Det är superenkelt att göra Langosifritösen har jag upptäckt. Dock är jag litedålig på att spara gammal potatis, men märkte ingen större skillnad när jag provade att göra langos utan potatis
Gills langos

Gills langos

Hetta upp olja i en panna med höga kanter eller värm upp en fritös om du har det. Jag lägger alltid upp alla ingrediensernai skålar så kan var och en friterasinlangos och lägga på vad man vill ha
Recept langos!

Recept langos!

Häll upp oljan ifritösen eller i en tjockbottnad djup kastrull och hetta upp oljan. Tilllangosbrödet

Langos

Häll upp oljan i en tjockbottnad djup kastrull (eller fritös om du har det) och hetta upp oljan. Trodde aldrig det gick att göra egna langos, men nu har jag testat och det lyckades faktiskt
RECEPT - Langos

RECEPT - Langos

Koka upp olja i kastrull eller använd fritös. Igår gjorde jag langos här hemma, många tror att det är svårt men det är en lätt deg, det dryga är att stå och fritera bara
Semmellangos med riven mandelmassa

Semmellangos med riven mandelmassa

Semmelbullar – drygt halva degen blirSemmellangos med riven mandelmassa. Först ut är semmellangos som jag gjorde förra året
Langos, en ungersk specialitet.

Langos, en ungersk specialitet.

Finns ofta att köpa på marknader men är hur enkelt som helst att göra själv bara du har en fritös. Men den klassiskalangosen som du köper på marknader har ofta bara tillbehören rödlök, ost och gräddfil men hemma kan man ju slänga på vad man själv gillar
Langos!

Langos!

Varje sommar är det tradition att äta langosdiverse marknader. Men nu älskar han det lika mycket som jag
Langos

Langos

Vi brukar använda fritösen. Blir den brun och fin snabbt så kan du friteralangosbröden, ett och ett, i oljan någon minut på var sidatills färgen är gyllengul