På den ena sidan av lammbogen så sitter det rätt så mycket fett, det ska man inte ta bort utan istället skåra det och massera in massor av goda örter och vitlök
Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Ingredienser ugnsstekt lammbog. en bit lammbog. Lammbogen hade legat i ugnen i ca 4 timmar och var klar men vi var ju tvungna att ha något till och då blev det ugnsrostad potatis och så gjorde jag en fantastiskt god sås av skyn som blivit av lammet
På den ena sidan av lammbogen så sitter det rätt så mycket fett, det ska man inte ta bort utan istället skåra det och massera in massor av goda örter och vitlök
Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog. Så här gör du. Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan
Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog. Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan
-) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet. Lamm. Mmmm, jag älskar lamm och undrar varje gång jag äter det varför jag inte äter det oftare
Skär av dillstjälkarna och lägg dem överst i grytan utan att röra om. Den ska lossna utan problem. Häll i vatten så det står ca 1½ cm ovanför riset och koka upp utan salt. Häll på ½-1 dl vatten och lägg på tättslutande lock. 600-700 g lammbog
1,5-2 kg blandade bitar av lammkött, t ex bitar av lammbog, kotletter och lammstek. 1,5-2 kg blandade bitar av lammkött, t ex bitar av lammbog, kotletter och lammstek 1,5 kg potatis 2-3 rödlök 2 klyftor vitlök 400 g små frysta ärtor 2 dl vitt vin färsk rosmarin, repad olivolja salt svartpeppar
7 hg benfrilammbog. 7 hg benfrilammbog. Draget lamm bjuds det på i Mårtenssons virtuella kök idag, draget i vår nya crock pot som av förklarliga skäl står i vårt verklighetskök
1 kilo lammbog eller lammsadel. Skär loss och strimla köttet från 1 kilo lammbog eller lammsadel och lägg i marinad över natten. 1 kilo lammbog eller lammsadel
Lägg i en kastrull tillsammans med lammbog och lantbuljong och krossade tomater. 100 g lammbog. Så här gör du 75 minuter Skala lök och vitlök och grovhacka tillsammans med tomat och paprika