7 hg benfrilammbog. 7 hg benfrilammbog. Draget lamm bjuds det på i Mårtenssons virtuella kök idag, draget i vår nya crock pot som av förklarliga skäl står i vårt verklighetskök
Välj en bit styckad lammrygg eller lammbog. Skär då helst köttet benfritt och gärna i jämna skivor. DAGENS RECEPT 15-03-02LAMMSTEKEn välstekt lammstek med knaprig brun yta och ett rosafärgat mört kött hör till det bästa och godaste man kan bjuda på
500 g benfrilammbog i grytbitar. 500 g benfrilammbog i grytbitar. Håller ni räkningen. Inte. Inte ens ni som har hängt här i köket sedan allra första början
1,5 kg lammkött för gryta med eller utan ben, hel fin lammnacke (som jag tycker är det godaste på lammet för gryta) benfria grytbitar eller skivad lammbog
800 g benfrilammbog. Skär köttet i tärningar. Skala och dela potatis. Fräs löken ljusbrun. Tillsätt vitlök, paprikapulver, kummin, Piros Arany, köttbitarna och salt
500 g benfrilammbog, i bitar4 tsk färsk ingefära, skalad och finriven7 (japp. 500 g benfrilammbog. Paalag gosht heter den här rätten egentligen, en indisk curry gjord på lamm och spenat
benfrilammbog. Putsa köttet fritt från fett, brosk och ben. Skär det i bitar. Strö över timjan. Värm 2 msk olja i en tjockbottnad gryta och bryn köttet i ca 5 minuter