Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål. Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan
Goda lövbiffsrullader som får sting av dijonsenap, kapris och pepparrot. Rödvinssåsen och parmesanmoset med dijonsenap balanserar rulladerna på ett utmärkt sätt
Stek de fyllda lövbiffarna i smör, några minuter på varje sida. Blanda riven ost, kapris och senap. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare (ca 3 per biff för att fyllningen inte ska rinna ut för mycket under stekning). 600 g lövbiff. 2 msk kapris. 1 msk dijonsenap
Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål. Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan