4 bitar ryggfilé av torsk. Tina fisken. Krydda den med salt och peppar. Lägg fisken i smord eldfast form. Mosa fetaosten och rör samman den med pressad vitlök och grädde
600 g torskrygg. Salta torsken med salt och låt det rimma ca 10 min. Stek torskryggsfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Relaterat 600 g torskrygg
Stek torsken i rikligt med smör i en nonstick panna för att slippa att den fastnar för mycket. Red såsen om det behövs och servera torsk, potatismos och sås varmt tillsammans med sallad av något slag
Här är en helt ljuvlig rätt med torskfilé och vit sparris. Torsk. Torsk. Torsk4 bitar torskfilé. Fish And Chips – Friterad Torskfilé Med PaneringFiskgratäng Med Torsk, Grädde, Dill & TomatTorskfile Med Potatispure, Spröda Potatisflarn, Spenat & BaconsåsTorsk Med ÄggsåsKokt Torsk Och Gräddsås Med PurjolökPommes Duchesse 4 portioner. 4 bitar torskfilé
600 g torskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 dl panko ½ dl hackad färsk dill Arla® Smör&rapsolja spray Krossad potatis