Smält nougat i vattenbad eller på låg temperatur i mikron och tillsätt lätt uppvispad vispgrädde. Blanda vetemjöl, kakao, socker, brun farin och vaniljsocker i en skål
Det absolut bästa är att du kan ha äpplen, bär eller vad du nu vill ha i denna fantastiska kaka. Kanske det rent av skulle bli himmelskt gott med choklad och några matskedar kakao i smeten
Kakor ska ju ändå ätas med måtta- men en kaka förgyller helt klart en utflyktsdag. Såhär många kakor brukar vi INTE ha, en kaka per utflykt och en kakbit per person brukar vara det som gäller
Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 4 msk kakao. 4 msk kakao
Super lätt. kaka,. barnsligt lätt. ♥ Kanelbulle mjuk kaka ♥. Gör tandpetartestet innan du tar ut kakan. Otroligt saftig mjukkaka som smaka som kanelbullar
Här har jag gjort kakor med hackad maraboujapp i, stora och goda kakor som slinker ner väldigt lätt. Och vet du, de är så lättbakade så det är nästan inte sant
Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut lite lätt på bakplåtspappersklädda plåtar. Låt kakorna dock svalna på plåten innan du flyttar dem till ett galler, kakorna är mjuka och går lätt sönder
Ta ut degen på lätt mjölat bakbord och gör små bollar som du lägger sen på plåt med bakplåts-. papper och trycker lätt med handen och tryck mönster med en gaffel doppad i lite vetemjöl
Lägg till hackad choklad och vänd om lite lätt. Platta till dem lite lätt med handflatan, de blir ca 10 cm i diameter efter bakning så ha gott med mellanrum
Mixa bönor, kokosolja, kakao, vanilj och cayenne slätt, tex med handmixer. De chokladdoppade gojibären ger sötma, cayennepeppar ger lätt välsmakande hetta och flingsalt på toppen ger den där extra pricken över i
Ett kärnvetemjöl är att föredra till kakbak då det är lättare att få degen homogen. Det här är en form av den traditionella kolakakan, fast här med de karaktäristiska pepparkakskryddorna
Tag en ask av hallon – mosa dem lätt med en gaffel till en grov kompott. Klä båda bottnarna med tårtlock och stryk lätt med handen så det inte blir massor av luftfickor