Detta recept kommer att ge dig en saftig kycklingklubba och ett knaprigt skinn. Inlägget Grillad kycklingklubba med knaprigt skinn dök först upp på À la Michelle
Kombinationen av de söta torkade tranbären, lätt salta, krispiga krutongerna, mjuka haricots verts med lätt tuggmotstånd och knapriga hasselnötterna tillsammans med kycklingen blir en äkta salig röra insvept i doftande timjan
Allt blev väldigt gott och kycklingen fick ett gott och knaprigt skinn med mycket grillsmak. För någon vecka sen fick jag prova kycklingklubbor från Reko och eftersom det är grillsäsong nu bestämde jag mig för att grilla dem på vår elgrill på balkongen
Stek kycklingen, skinnet och vätskan från skålen på hög värme i en panna strax före servering tills vätskan har dunstat bort – då blir kycklingen både varm och knaprig
Rör inte så mycket utan låt skivorna få en knaprig stekyta. 6 kycklingfiléer, tvådelade (i originalreceptet var det kycklingklubbor) 1 kruka persilja 1 kruka timjan 1 st citron, ekologisk 1 dl olivolja 2 msk honung, flytande Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smakHacka örterna tillsammans med 2- 3 tsk flingsalt
När det sen är dags för servering stek kycklingen med skinnsidan neråt så det blir knaprigt, vänd sen och stek på andra sidan så det får lite färg där med
Det blev väldigt gott, knaprig och god yta. Blev knaprig och god yta på kycklingen. 4 kycklingklubbor Väldigt gott recept. Hettar upp 3-4 dl olja i en wokpanna och fritera kycklingklubborna ca 5 min beroende på storlek tills de är gyllenbruna (vänd ofta). 4 kycklingklubbor V
Stek kycklingfiléerna gyllenbruna och stek därefter baconen knapriga. Här blandas jordnötter, bananer, kyckling, bacon och chili i en makalöst god sammansättning