Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen. Stek kycklingfiléerna mitt i ugnen i ca 30 minuter. 4 st kycklingfiléer. 1 tsk senap
Häll i vattnet och tillsätt, senapen, sojan, fonden och cremefraichen. Lagade kycklingfilé i senapssås och till den serverades ris, grönsallad och ättiksgurka
Blanda samman grädde, créme fraiche, senap, soja och honung. Kyckling med dragon- & senapssås. 1 kg kycklingfilé. 2 dl cremefraiche. 1 1/2-2 msk fransk senap. //Malin 1 kg kycklingfilé. 2 dl cremefraiche. 1 1/2-2 msk fransk senap
Blanda crème fraiche, grädde, senap, ost, purjolök, skinka och persilja i en skål. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Bryn kycklingfiléerna i smör och olja så de får fin färg runt om, lägg över i en ugnsfast form. Rör i senap, grädde, crème fraiche och fond och låt det puttra samman någon minut