Till förrätt blev det en melonsalsa med pilgrimsmusslor och kungskrabba som var fabulicious. Kajsa och Robert hade lagat snittar som vi först åt tillsammans med lite bubbel
Under tiden avlägsnar du skalet på kungskrabban och tar ut krabbköttet. 200 g kungskrabba ( färdig kokt). 2 dl hallonsaft lagad och kokad på frysta vilda hallon. 200 g kungskrabba
Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltid varit fascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabil harmoni
Timjanstekt kungskrabba med blomkålspuré, grillad Lundasparris och sherrymarinerade krispblad. Körde en runda på söderslätt, käkade lunch i solen, gick gåsamarsch med gässlingarna på Hallongården, fikade och lagade lite mat