Kungskrabba laga recept

Lyxig inledning på påsken!

Lyxig inledning på påsken!

Kungskrabban ville vi laga på samma lyxigt asiatiska sätt som vi sett på Mästerkocken för ett tag sedan
Nyårsmiddagen 2011

Nyårsmiddagen 2011

Till förrätt blev det en melonsalsa med pilgrimsmusslor och kungskrabba som var fabulicious. Kajsa och Robert hade lagat snittar som vi först åt tillsammans med lite bubbel

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

Grillad kungskrabba och skagenröra. några strimlade krispiga salladsblad och den senapskräm du lagat. Grillad kungskrabba och
Pilgrimsmussla, Fasan och Rödbeta är helgens meny.

Pilgrimsmussla, Fasan och Rödbeta är helgens meny.

Under tiden avlägsnar du skalet på kungskrabban och tar ut krabbköttet. 200 g kungskrabba ( färdig kokt). 2 dl hallonsaft lagad och kokad på frysta vilda hallon. 200 g kungskrabba
Social Japansk lek

Social Japansk lek

Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltid varit fascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabil harmoni

Bubblor i dagarna två

Timjanstekt kungskrabba med blomkålspuré, grillad Lundasparris och sherrymarinerade krispblad. Körde en runda på söderslätt, käkade lunch i solen, gick gåsamarsch med gässlingarna på Hallongården, fikade och lagade lite mat