Först tänkte jag att nej, det här blir nog lite konstigt att servera kronärtskocksröra till lite mer asiatiska toner, men det passade riktigt bra tyckte jag
Jag hade lasagneplattor över som jag ville använda och kom då på idén att kombinera den kronärtskocksröra jag tidigare postat med lasagneplattorna och göra det till en lasagne
kronärtskocksröra,. Rör i riven parmesan och smaka av med peppar. parmesan,. parmesanost,. 3 msk riven parmesan. Lägg upp röran i en ugnsfast form och gratinera den i 200 grader i 10-15 min tills krämen är varm och det doftar parmesan i hela köket. 1 vitlöksklyfta 3 msk riven parmesan
Strö över ruccula, hyvlad parmesanost, citronskal och pinjenötter. Vårbuffé a la Gourmetmorsan Sashimi på lax med koriander Marinerad fläskfilé Vårrullar med sweet chilisås Risottobollar med soltorkade tomater och basilika Bresola med ruccula, parmesanost och pinjenötter Grillad halloumi med chili, citron och pinjenötter Rostad sparris med tomatvinägrett och pinjenötter Sallad med gula, röda tomater, valnötter, fetaost Kronärtskockskräm Mangosås Scampispett Grillade scampispett Beräkna 5 scampi per spett. Bresola med ruccula och parmesan 2 paket bresola (á 150 gr) Ruccula Hyvlad parmesanost Riv citronskal Pinjenötter Olivolja Gör så här. Kronärtskocksröra med västerbottenost och gräslök 1 burk kronärtskocks hjärtan 2 msk olivolja 1 dl grovt riven västerbottensost 1/2 dl finhackad gräslök 1 tsk vittvinvinäger 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar Gör så här