Krämig kantarellpaj västerbottenost recept

Kantarellpaj á la Nettan

Kantarellpaj á la Nettan

150 g västerbottenost. Ugn 225°. Kör degen i matberedaren. Smörj en pajforn. Klä pajformen med degen. Nagga degen med en gaffel i botten
Mimmis kantarellpaj

Mimmis kantarellpaj

Tillsätt kantarellosten i fräset och låt smälta ner till en krämig sås. 150 g riven västerbottenost. Pajskal
Kräftor & godaste kantarellpajen

Kräftor & godaste kantarellpajen

Kräftskalen ligger sparade i frysen så en vacker dag blir det en riktigt krämig och god skaldjurssoppa att bjuda på

Kantarellpaj med västerbottenost

150-200 g riven västerbottenost. Häll mjölet i en skål och lägg i smöret (som ska vara kylskåpskallt) i bitar

Kantarell- och ostpaj

Sugen på en underbar kantarellpaj med en krämig ost. Kantarell- och ostpaj. Publicerat kl. 20. 21 den 22 juli, 2013