Lördagens tårta består av dulcedeleche fyllda apelsinbottnar. Fyll på med vatten under kokningen om det skulle behövas, så att burkarna förblir täckta med vatten
dulcedeleche (köpt eller kokad av kondenserad mjölk). Dulcedeleche. Hur bra kombo är inte det. De är sådär mjuksega, smakar lite som brownie, och så med fyllningen som är denunderbara kolakrämen dulcedeleche kan det inte bli fel
Låt detkoka upp och sjud tills smöret smält. Men dessadulcedeleche eclairsen med chokladgrädde & crunchy kulor var för goda för att jag inte skulle kunna dela med mig av dem till er
Kokaunder lock i tre timmar och låt burken svalna. Börja med att vispa dulcedeleche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa fluffigt
dettakoka upp och ställ det åt sidan. inte koka. Dulcedeleche glass. Hade en burk med karamelliserad mjölk hemma, dvs färdigkokt kondenserad mjölk, ja kolasås, helt underbart tokgott och givetvis var jag bara tvungen att göra glass på den, supermumsigt
Det är en burk kondenserad mjölk som har fått koka i tre timmar, och när den har gjort det har den förvandlats till den här ljuvliga kolakrämen som man kan använda till desserter, i glass, som fyllning
Låt dettakoka upp och ställ det åt sidan. Fick ju som jag nämnt tidigare hem tre olika varianter av DulcedeLeche från Pampas Deli , deras Classic och Baking DulceDeLeche har jag testat och nu var det äntligen dags att prova på deras Ice-cream DulcedeLeche
Koka upp grädden i en kastrull tillsammans med florsockret. Det är aldrig fel med Dulcedeleche. Jag har testat några olika varianter av denna söta karamelliga grej och tycker absolut att Pampas deli har den bästa av dem alla
(Får inte koka torrt utan fyll på med lite vatten efter hand så att burken förbli täckt). ) ) och som en extra touch finns de krämiga dulcedelechebitarna