Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar lite tid, men det är den värd att vänta på
Ryggbiff med Klyftpotatis och Hemmagjord Bea. Till fyra personer köpte vi en hel ryggbiff på 1,2 kg, och det räckte även till två biffmackor (recept kommer i veckan). Klyftpotatis lagas i 200 grader tills de fått mycket färg, gärna med rapsolja, havssalt och timjan eller rosmarin
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
Att köpa klyftpotatis är oerhört onödigt då potatis är en sådan billig vara så att göra egen blir bra mycket mer ekonomiskt, för att inte tala om hur pass mycket godare det är
Så kan man ju äta en vrålgod satanisk ryggbiff till och då kommer man rocka hela natten. Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna
Servera löken till biffarna med klyftpotatis och kokta haricots verts. klyftpotatis. 2 st ryggbiff. Torka av köttet med hushållspapper och låt det rumstempereras i minst 30 minuter
Servera gärna med klyftpotatis och en god dressing. 2 skivor ryggbiff. 2 skivor ryggbiff. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
klyftpotatis, sallad, grönsaker och sås. Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen