Tyckte nog själv bäst om den första som gav en destinkt smak, som är klassisk till vilt. Slutresultatet serverade olika jag med olika av smaksättningarna på julbordet på jobbet, som förrätt tillsammans med polarna och idag på lite lussemingel
Klassisk smaksättning på ostkaka är bittermandel. Receptet passar roligt nog lika bra att äta som en förrätt som en dessert, upptäckte vi på provsmakningsdagen
Klassisk nyårsdukning i vitt, silver och guld fick det bli. Förrätten bestod av en pepparrotsmousse med laxros, rom och kavringsströssel samt en getostcheesecake med karamelliserad rödlök
Dessert, äppelpaj rökt med äpple – klassisk dessert på grillen. Förutsatt att ungarna har tänder och gillar allt så hade jag nog börjat med en förrätt på rökta musslor och grillad pilgrimsmussla
Maten skulle vara så in i väggen klassisk som det bara gick, därför körde jag helt på vårt vardagsporslin som vi fått av diverse släktingar som tröttnat på brunt, grönt och storblommigt
Perfekt för klassisk wienerschnitzel tänkte jag. Spar romen om den är god och fin. Det är alltid lätt att med en blick i backspegeln skratta åt rätter som varit
Såååå klassisk så. Förrätt och dessert så klart och tilltugg och snacks. Smördegskex med räkor rom & picklad rödlök, räkcoctail med citroncreme & överbakad kräftsoppa med saffran