Koka upp grädde, mjölk och kanelstång i en tjockbottnad kastrull. Men det blir en trevlig dessert som känns roligare att servera än standardpajen som det så ofta blir
mjölk att pensla degen med. Lägg smör över karamelliserad socker och rör tills det har smält. Penska locket med mjölk och strö över strösocker för att få en knaprig yta
En himmelsk dessert blir kronan på verket på en god och trevlig nyårsmiddag. Här ska ni få lite tips på vad som skulle kunna passa som dessert på nyårmenyn
Vispa samman grädden och den kondenserade mjölken till en fluffig grädde. Dessertpajer,. 2,5 dl karamelliseradmjölk (kolakräm). Häll ut den karamelliserademjölken (kolakrämen) över kakdegen, men spara ca 2 cm marginal till kanten. 0,5 burk kondenserad, sötad, mjölk. 2,5 dl karamelliseradmjölk (kolakräm). 0,5 burk kondenserad, sötad, mjölk