Kantarellsoppa vin recept

Krämig kantarellsoppa med smak av citron

Krämig kantarellsoppa med smak av citron

Krämig kantarellsoppa med frisk smak av citron. 2 dl vitt vin. 2 dl vitt vin. Mamman i den här bloggen har svårt att hålla sig från skogen i dessa tider
Gräddig kantarellsoppa

Gräddig kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vitt vin. Ansa och skär svampen i mindre bitar
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kantarellsoppa med parmesanchips och knaprig bacon | Recept från Köket.se

Kantarellsoppa med parmesanchips och knaprig bacon | Recept från Köket.se

Lägg i buljongtärningarna, häll i vinet och det kokande vattnet. Kantarellsoppa. Kantarellsoppa. 3 dl vitt vin. 300 g kantareller 2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 1 tsk salt 1 krm peppar 0,33 dl vetemjöl 2 tärningar kycklingbuljong 3 dl vitt vin 8 dl kokande vatten 3 dl grädde
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

1 liter färska kantareller, ca 500 g1 gul lök3 msk smör2 msk vetemjöl1 dl torrt vitt vin7 dl vatten1½ msk kantarellfond2 dl vispgrädde½ tsk salt1–2 krm svartpeppar. Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vitt vin
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vitt vin. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter färska kantareller 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 msk vetemjöl 1 dl torrt vitt vin 7 dl vatten 1½ msk kantarellfond 2 dl Arla® ekologisk vispgrädde ½ tsk salt 2 krm svartpeppar
Kantarellsoppa med ädelost

Kantarellsoppa med ädelost

1/2 dl vitt vin. 1/2 dl vitt vin. Ingredienser. 1 liter kantareller. 2 msk smör. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 svampbuljongtärning
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Fick tips om ett vitt vin från Kalifornien som heter Gnarly Head som skulle passa till. Häll på vinet och låt det koka in
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vitt vin. Ansa och skär svampen i mindre bitar
Kantarellsoppa....

Kantarellsoppa....

Tillsätt vinet. Så kvällen till ära invigde jag dem med kantarellsoppa, som förrätt innan vi gick loss på det underbara lammet som också införskaffades i saluhallen på Tovedals
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt grädde och vin och låt koka upp, Smaka av med salt och peppar samt vin för att få fram rätt syra