Krämig kantarellsoppa serverad med vaktelägg och löjrom
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner soppa
  • 0,5 liten gul lök
  • / 1 vitlöksklyfta
  • / 1 näve förvällda kantareller
  • / 2-3 msk smör
  • / 1 msk vetemjöl
  • / 1 dl kantarellspad
  • / 3 dl laktosfri vispgrädde
  • / 3 tsk flytande kalvfond
  • / 1 msk halvtorr sherry
  • 12 vaktelägg
  • / 1 näve förvällda kantareller
  • / 0,5 liten gul lök
  • / 1 msk smör
  • 1 dl
  • / 2 dl kallt vatten
  • / 1 nypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.